Aquesta fotografia en alta resolució mostra la fosca i misteriosa regió polar del nord coneguda per alguns com a Mordor Macula.
La imatge de Caront, el satèl·lit més gran de Plutó, va ser captada per la New Horizons quan s’hi va aproximar el 14 de juliol de 2015. Les dades combinades del blau, vermell i infraroig es van processar per tal de realçar els colors seguint les variacions de les propietats superficials de Caront amb una resolució d’uns 2,9 quilòmetres. La sorprenent imatge de l’hemisferi de Caront encarat a Plutó també posa de manifest el cinturó farcit de fractures i canons que sembla separar les suaus planures del sud del variat territori del nord. Caront fa 1.214 quilòmetres de diàmetre, una desena part del de la Terra, però ni més ni menys que la meitat del de Plutó, cosa que el fa ser el satèl·lit més gran amb relació al seu planeta de tot el Sistema Solar.
A la part superior esquerra hi ha una imatge granulosa, telescòpica i en negatiu del disc de Plutó; el satèl·lit apareix com un petit bony a la posició de rellotge de la una. James Christy i Robert Harrington, de l’Observatori Naval dels EUA a Flagstaff, van fer servir aquesta vista per descobrir Caront el juny de 1978.