Falcon 9 i la Via Làctia

El 6 de maig, el llançament després de la mitjanit d’un coet SpaceX Falcon 9 va il·luminar el cel fosc de l’illa de Merritt. Aquesta imatge composta en mostra la segona etapa amb destinació a l’òrbita terrestre: l’arc del coet sembla dirigir-se al centre de la Via Làctia.
Per seguir el coet i la galàxia es van combinar dues fotografies consecutives fetes amb la càmera muntada en un trípode. Una exposició de 3 minuts de durada a baixa sensibilitat va seguir la crema de la primera etapa del coet i el traç de l’arc de color taronja brillant, mentre que una segona exposició de 30 segons a alta sensibilitat va captar les estrelles i una tènue Via Làctia. Mart, de color taronja, domina el cel estrellat a la part superior dreta.
Uns minuts més tard, els motors acceleradors es van reiniciar i la primera etapa del Falcon 9 es va dirigir a un aterratge en el vaixell port espacial Of Course I Still Love You a l’Atlàntic que l’esperava pacientment a 650 quilòmetres a l’est de la base de llançament de Cap Canaveral.

Idioma »