La llum de les estrelles

Crèdit & Copyright: Daniel López (El Cielo de Canarias); Música: La Búsqueda de Ianna (Epic Soul Factory)
Els vídeos time lapse del cel poden ser molt espectaculars quan duren el temps suficient per tal que estrelles, planetes, aurores i núvols es moguin en uns pocs segons.
En aquestes imatges, però, l’astrofotògraf Daniel López no només ens delecta amb diverses estimulants seqüències time lapse del cel nocturn sinó que, a més, ens mostra com fa servir les grues lliscants i motoritzades per a moure les càmeres i crear una sensació de profunditat tridimensional.
Les seqüències de vídeo, fetes a Tenerife (Illes Canàries, Espanya) en els últims dos mesos, mostren escenes amb les ombres del Sol que s’acosten a l’Observatori del Teide, la Via Làctia que es desplaça a mesura que el cel gira, la sortida dels brillants planetes Venus i Júpiter, la Lluna enrogida que s’alça a través de diferents capes de refracció atmosfèrica, els telescopis de raigs gamma MAGIC que giren per observar una nova font, així com diversos objectes singulars en primer pla com ara les plantes còniques Echium wildpretii, uns estranyes formacions rocoses i una aranya que es mou en la seva teranyina. El vídeo conclou amb el Cinturó de Venus descendint sobre el Pic del Teide a mesura que surt el Sol.