Traces celestes sobre Grècia

Si contempleu l’horitzó al lloc adequat i en el moment adequat, podreu presenciar algunes juxtaposicions espectaculars entre la Terra i el cel.
Aquest vídeo mostra les estrelles, la Lluna i, fins i tot, un eclipsi parcial de Sol, sortint i ponent-se sobre diversos llocs fotogènics de Grècia.
Els efectes de les traces de les estrelles són bonics però una mica decebedors ja que, normalment, les estrelles mantenen gairebé la mateixa lluminositat a mesura que la Terra gira sota d’elles. A més, el caràcter time lapse de part del vídeo fa que els núvols apareguin i donin salts d’una manera poc familiar.
Hi ha diversos fotogrames d’aquest vídeo que han estat publicats anteriorment a APOD: l’eclipsi parcial de Sol sobre el temple de Posidó, les traces de núvols i d’estrelles sobre una església deserta, i les traces d’una estrella sobre un vell vaixell.
Altres seqüències inclouen una església antiga al Peloponès, un pont de pedra a Ioànnina, un castell franc a Eubea, i una pintoresca posta de Sol sobre el Mont Licabet, a Atenes.
Idioma »