Un transbordador espacial sobre Los Angeles

Crèdit & Copyright: Stephen Confer
No cada dia aterra un transbordador espacial a l’aeroport de Los Angeles.
Tot i que aquesta va ser la primera vegada per a l’aeroport de Los Angeles, va ser l’última pel transbordador espacial Endeavour que completava el seu recorregut pel cel de Califòrnia i aterrava, encara que muntat sobre un 747, per última vegada.
Durant el seu últim vol, el transbordador i els caces que l’acompanyaven van ser fotografiats prop de diverses icones de Califòrnia, com ara el pont Golden Gate de San Francisco, el cartell de Hollywood i l’skyline de Los Angeles. Anteriorment, al maig, el transbordador espacial Enterprise va ser fotografiat passant per darrere de diverses icones de Nova York mentre es dirigia cap a l’Intrepid Sea, Air, & Space Museum.
La imatge mostra el transbordador portat a coll mentre s’aproximava la setmana passada a l’aeroport de Los Angeles i passava per sobre d’un carrer de la ciutat.
Avui dia, tots els transbordadors espacials estan retirats i són peces de museu. Està previst que l’Endeavour sigui remolcat pels carrers de Los Angeles fins al California Science Center.