Codis QR no aptes per a l’ull humà

Crèdit: Kaywa QR Code Generator (Lliure)
Aquesta forma de comunicació no està destinada als ulls humans, ni tan sols als ulls d’extraterrestres. Es tracta d’un intent de comunicació directa amb el telèfon avançat.
Les càmeres dels telèfons avançats poden captar imatges de codi QR i, a continuació, les aplicacions poden interpretar-les. Per exemple, el codi desxifrat revela l’adreça d’un lloc web i, després, el telèfon demana si voleu accedir-hi.
Els codis QR són els anàlegs en dues dimensions dels codis de barres que es poden escanejar en qualsevol orientació i que toleren diversos tipus d’errors. Aquests codis s’utilitzen cada vegada més com a portes entre els objectes reals i la informació a internet sobre aquests objectes; per això, apareixen cada vegada més en llocs inesperats.
Qualsevol persona pot crear un codi QR mitjançant algún dels diversos serveis gratuïts que hi ha en línia, imprimir-lo i adjuntar-lo a un objecte.
Tot i que no estan dissenyats per comunicar-se amb extraterrestres, els codis QR s’inspiren en famosos intents de comunicació amb extraterrestres.
Podeu esbrinar —amb l’ajut d’un telèfon avançat o sense— què significa el codi QR de la imatge?